У Рясному встановлять майже 150 камер відеоспостереження

У мікрорайонах Рясне-1 та Рясне-2 встановлять майже 150 камер спостереження. Відповідний тендер оголосило львівське управління безпеки міста. Відеокамери за 2,86 млн грн буде встановлювати ТОВ «Інженіринг-Аналітика». Як пишуть Наші Гроші. Львів, загалом в Рясному встановлять 147 камер, із яких п’ять розпізнаватимуть номерні знаки автомобілів.

Найбільше камер буде на вул. Ряснянській, 320 – шість оглядових та одна з розпізнаванням номерів. Ще шість звичайних камер буде на вул. Шевченка, 350, а вздовж вул. Величковського, 2-58а встановлять 30 відеокамер. Ще чотири камери з розпізнаванням номерів розмістять на вул. Шевченка за адресами – №358, №358б, №360 та №386. Встановити всі камери мають упродовж двох наступних місяців.

Відеоспостереження у Рясному встановлять у межах громадського бюджету. Торік проект «Безпечне Рясне. Відеонагляд Рясне-1, Рясне-2, Кам’янка» переміг у голосуванні.

Зазначимо, що у Львові працює близько півтисячі камер спостереження, з яких 160 розпізнають обличчя. Всі вони підключені до Центру безпеки міста, їх моніторять цілодобово та за потреби передають матеріали правоохоронцям. Загалом міська рада планує встановити до 2 тисяч камер.

Згідно з даними YouControl, компанія «Інжиніринг-аналітика» зареєстрована в Києві. Її власниками є Євген Юрчевський, Валентина Кравченко, Валерій Клебан та Олег Сохан. Тендери управління безпеки міста Львівської міськради виграє вже не вперше.

zaxid.net

Comments

comments