Скасовано автобусний маршрут №50

У Львові скасували автобусний маршрут №50, який сполучав вулицю Джорджа Вашингтона та мікрорайон Рясне-2. Про це повідомив заступник керівника управління транспорту ЛМР Ігор Собенко.

«За тимчасовою угодою приватний перевізник ТзОВ “Успіх БМ” обслуговував його до 12 травня. У зв’язку з тим, що відбулися зміни в схемі маршруту №47а, який фактично почав дублювати маршрут №50, а також через новий конкурс, вони відмовилися від обслуговування цього маршруту», – розповів Ігор Собенко.

Додамо, що на цей маршрут під час основного конкурсу у жовтні перевізники не подали жодних пропозицій, тож управління транспорту двічі підписувало тимчасовий договір із ТзОВ «Успіх БМ», яке обслуговувало його раніше.

За рішенням виконкому від 10 травня, з перевізником планували втретє укласти тимчасовий договір. Водночас на 20 червня у міськраді запланували провести новий конкурс перевізників на 14 маршрутів, зокрема й на 50-й. Утім, його наявну схему не змінювали. За словами Ігоря Собенка, якщо і цього разу на нього не подадуть пропозицій, то його можуть і не відновити.

Торік анонсували запуск низькопідлогових автобусів на маршрут №50. однак від цієї ідеї відмовились. Тож від учора із Сихова до Рясаного комунальне «АТП-1» запустило 21 низькопідлоговий автобус на маршрут №47а.

 

Comments

comments