Мешканці Рясного просять відновити автобусний маршрут №12

25 лютого у Львові зареєстрували електронну петицію до влади міста з проханням відновити автобусний маршрут №12, що сполучатиме Рясне-2 з АС-2 та дозволить покращити транспортне сполучення у одному з віддалених спальних районів.

За словами автора петиції Юрія Добуша, шлях цього маршруту пролягає через дві лікарні, одна з яких дитяча на вул. Пилипа Орлика. Зараз мешканцям Рясного доводиться з малими дітьми робити незручні пересадки, щоб дістатися до медичного закладу, не кажучи вже про додаткові витрати для сімейного бюджету.

Львів’янин переконаний, що маршрут №12 є рентабельним, адже пролягає попри СТРК “Спартак”, Радіоринок, “Торпедо”, “Епіцентр”, АС-2 і Галицьке Перехрестя. Зараз петицію підписало близько 100 чол., усього за 60 днів необхідно назбирати 500 підписів львів’ян.

Нагадаємо, з 2018 року автобусний маршрут №12 взагалі не обслуговується, оскільки у Львові два роки проводили конкурс перевізників, але конкретно на цей лот та на кілька інших не подався жоден із перевізників. Востаннє такий конкурс проводили у місті у вересні 2019 року, але маршрутом №12 та №48, 50, 30, 35, 54 знову ніхто не зацікавився.

Comments

comments