Компанія Dragon Capital придбала у компанії CTP проєкт індустріального парку Рясне-2

Компанія Dragon Capital придбала проєкт індустріального парку «Рясне-2», що розташований на земельній ділянці площею 23,5 га (м. Львів), у компанії CTP, одного з найбільших промислових девелоперів Європи.
Згідно поточної концепції на території індустріального парку передбачено розвиток шести складських і виробничих приміщень сумарною площею 140 тис. кв. м. Проєкт розташований на трасі М10, у напрямку до кордону з Польщею, на відстані 60 км від КПП «Краковець».

«Це вже другий індустріальний парк в портфелі активів нерухомості Dragon Capital. Перший проєкт, Індустріальний парк Е40, розташований на ділянці площею 49 га на Житомирській трасі, в 20 км від Києва, – каже Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital. – Ми віримо в перспективність сектора промислової та логістичної нерухомості, і це придбання відповідає стратегічним планам розвитку нашого інвестиційного портфеля. За останні чотири роки ми придбали 11 складських комплексів загальною площею 330 тис. кв.м. і готові до початку будівництва нових об’єктів класу А в наших індустріальних парках найближчими роками ».

Про Dragon Capital

Dragon Capital – одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює у сфері інвестицій і фінансових послуг і надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг, прямих інвестицій, управління активами інституційних, корпоративних і приватних клієнтів. Компанія має більш ніж 20-річний успішний досвід прямих інвестицій в провідних виробників товарів і постачальників послуг в Україні, а також у знакові проєкти житлової та комерційної нерухомості.

Управління портфелем комерційної нерухомості здійснює керуюча компанія – Dragon Capital Property Management, яка складається з команди топ-професіоналів ринку комерційної нерухомості України. Сьогодні під управлінням Dragon Capital PM знаходиться 30 об’єктів комерційної нерухомості, включаючи 13 об’єктів офісної, 6 об’єктів торгової нерухомості та 11 логістичних комплексів, що робить компанію одним з найбільших гравців ринку нерухомості в Україні.

Про це повідомляє прес-центр Dragon Capital
На світлині Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital

Comments

comments