До Рясне курсуватиме автобус №47

У Львові змінять схему руху автобуса №47а, який нині курсує від проспекту Червоної Калини до площі Різні. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив в. о. керівника управління транспорту ЛМР Олег Партика. Частину зміненої схеми погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 12 квітня. Ще два етапи змін виноситимуть на наступних засіданнях.

Автобус №47а сполучатиме проспект Червоної Калини з мікрорайоном Рясне. На нинішньому засіданні його маршрут продовжили до вулиці Варшавської, потім продовжать до заправки на вулиці Шевченка та безпосередньо до Рясного. Автобус курсуватиме через проспект Чорновола, вулиці Варшавську, Тунельну та Шевченка. За словами Олега Партики, таке рішення ухвалюють, аби не запускати на маршрут №50 автобуси великого класу. Автобус №47а курсуватиме за старою схемою, допоки не погодять усі три етапи змін у маршруті.

Додамо, що на маршруті їздить 13 автобусів великого класу МАЗ та Електрон. Після погодження всієї схеми тут має курсувати близько 20 автобусів. Раніше ці автобуси сполучали Сихів та станцію «Підзамче», однак із січня кінцеву зупинку повернули на площу Різні.

Вікторія Ейсмунт
http://tvoemisto.tv/

Comments

comments