Сполученню Рясне-Левандівка все ж таки бути?

2 листопада на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради розглянуть питання щодо містобудівних умов та обмежень на будівництво дороги від мікрорайону Левандівка (вул. Суботівська) до мікрорайону Рясне.


Відповідна інформація розміщена на офіційному сайті Львівської міської ради.

Як вже було зазначено раніше, львів’яни неодноразово озвучували скарги стосовно транспортного сполучення мікрорайону з центром міста. На сьогодні мікрорайон Рясне з містом з’єднує лише одна вулиця Шевченка.

Втім, минулого тижня заступник керівника департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий розповів, що у Львівській міській раді визначилися з найоптимальнішим варіантом будівництва дороги між вулицями Суботівською та Шевченка, що свідчить про те, що рух у цій справі все ж таки є.

Під час засідання Виконавчого комітету 2 листопада буде розглянуто питання, щодо будівництва дорого між вулицями Суботівською та Шевченка, котра з’єднає два мікрорайони.

Нагадаємо, 20 липня відбулась зустріч, щодо проектування та будівництва альтернативної дороги до мікрорайону Рясне. «Першим розглянули варіант, що сполучатиме два мікрорайони Рясне та Левандівку. Пропрацьовано 4 варіанти сполучення такої розв’язки. Другий варіант – сполучення Рясного з вул. Винниця, з проїздом через дачні кооперативи», – зазначив Ігор Зінкевич, депутат Львівської міської ради.

 

Джерело: vezha.net.ua

Comments

comments

Залишити відповідь